17/02/2011 16:54
רוויטל Posts: 288
|
הכנתי את המרק. מתכון מעולה! מומלץ
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2011 17:57
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1300 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2011 13:19
EFF Posts: 6392
|
תודה יקירתי על התיקון..כך אעשה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2011 00:43
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מרסקים רק חלק קטו מהשעועית המבושלת השאר נשאר שלם. מרק מעולה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2011 23:42
EFF Posts: 6392
|
למרק גדול: ב-2 כפות שמן זית לאדות:
2 בצלים קצוצים
2 כרישות קצוצות
כמה שיני שום (כמה שיותר...)
2 שקיות כרוב וגזר מגורד מוכן
חבילה שעועית לבנה סנפרוסט או 2-3 קופסאות שימורי שעועית של היינץ - או 1/2 ק"ג שעועית לבנה מבושלת לרסק במעבד מזון - להסמכת המרק
קופסת עגבניות מרוסקות טל
כף גדושה אבקת מרק בטעם עוף
מלח, פלפל
תבלינים כ"א הגודל כפית בערך:
טימין
רוזמרין
בזיליקום
מרווה
4 כוסות מים רותחים
ואח"כ :
6 פרוסות לחם חתוך לקוביות
מבשלים את המרק שעתיים ואח"כ מוסיפים את הלחם לבישול נוסף של 10 דקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|