בוקר טוב לכולם קודם כל, בוקר נפלא
ועכשיו לעדכונים כמובטח... אתמול עבר לו בשלום היום הראשון ללימודי התואר השני. מסתבר שהחלק הכי קשה היה הניווט בירושלים ואחרי שעברתי את כל העיקולים והפניות והעליות וכבר מצאתי את הקמפוס בהר הצופים.. למצוא את דרכי מהחניון לבית הספר למנהל עסקים היה חלק ממושך בסאגת ההגעה ולאחר שנמצא הבניין גם הכיתה האבודה בוששה להימצא.. מזל שהגעתי לפני הזמן וככה יצא שבכלל לא איחרתי (מזל של פולניות).
אחרי 5 שנים באוניברסיטה הפתוחה שנדמה למלון ללילה כוכב אחד הגעתי לטופ שבטופ, הקרם דה לה קרם של הלימודים האקדמיים - 5 כוכבים ויותר.. הכיתות הקטנות והאינטימיות החדשות והממוזגות, כל אחת מיני אודיטוריום בעצמה, פינת הקפה העשירה והמפנקת (כולל סנדביצ'ים, פירות העונה וקוראסונים כמובן שיתחלק לנו הקפה בקלות
) והסדר!!!
איך שנכנסתי לכיתה קיבלתי (כמו כולם) תיק גב מדהים ויוקרתי ביותר של התוכנית ובתוכו כבר כל ספרי הלימוד ומחשבון פיננסי (הדגם החדיש ביותר) ושוברים לקפיטריה.. חבר'ה חשבתי שזהו המשיח שבא לפצות אותי על 5 שנות סבל ומרורים בפתוחה.. איזה כיף לפתוח ככה את הסמסטר.
בקשר לשיעורים רובם היו משעממים אבל רק בגלל שכבר למדתי אותם, אז אני כבר מחכה לסמסטר הבא ששם נתחיל ללמוד קורסים יותר מתקדמים ומרתקים במימון ושוק ההון (טוב.. מרתקים בעיניי... כמובן).
בגזרת הדיאטה היום עבר בשלום - לפני שיצאתי מהבית בסביבות 11 אכלתי סלט טונה גדול שישביע אותי ויחזיק אותי (התחלנו את היום ב - 13:00) ככה שאני לא אצטרך לסמוך על אוכל קפיטריה וכדומה. בתיק הכנתי סנדביץ' מלחם קל, תפוח גדול וקופסת ירקות חתוכים וכמובן 2 בקבוקי מים גדולים.
בשעה 16:00 בהפסקה אחרי שהסנדביץ' החמוד שלי מלחם קל החוויר לעומת הסנדביצ'ונים שחולקו בפינת הקפה הנ"ל החלטתי לוותר על התפוח למען סנדביצ'ון ובהחלט היה שווה החלפה.
משעה 19:00 נישנשתי לי את הירקות בכיתה ובדרך חזרה הביתה בפקקים ביציאה מירושלים (תאונה = ישראלים מפגרים שחייבים להסתכל=בבונים!!!).
בבית כבר קרוב לעשר בלילה חיממתי לי חצי כרובית קטנה אפויה וחתיכת פרגית (כי בכל זאת משהו חם אחרי כל היום הזה) וגמרתי את היום בשליטה ובשמירה וללא חריגות מיותרות (לכל הלומדים למיניהם שמתמודדים עם שאלת הבלי פחמימות מחמש).
ולשאלה מה מתרחש בבית משפחת שרון? ובכן התשובה היא שבשבוע הבא גם גיתי וגם אני נסיים תקופת בחינות מאוד צפופה ולחוצה + ספיחי מונדיאל ותקבלו חודש קשה של צבירת חובות - קטנים אך משמעותיים.
ובכן ללא ספק שנינו קיבלנו אתמול ניעור רציני ממירי (הספקתי להישקל לפני שעליתי לירושלים, כי אי אפשר בלי שקילה שבועית) ולכן אני ממשיכה גם השבוע במרץ עם הרישום (כבר שבוע רביעי ברציפות), ההליכות ומקפידה על פחמימות (ספירתן ושעת אכילתן כמובן), מתחזקת את גיתי (שקצת יצאה לו הרוח מהמפרשים וחש צורך לעצור בצד לנוח מהדיאטה) ואני מתחייבת בפניכן יקרות ואהובות שלי שהשבוע הזה אני מתנהגת למופת!!! ומתחילה לקחת את עצמי בידיים - לא עוד מצבי רוח שמובילים לאכילה רגשית, לא עוד עצלנות שמונעת הליכות, לא עוד ויתורים שמובילים לזלילות מיותרות!!!
מעכשיו עד ראש השנה אני בשמירה מלאה, משתדלת קשות להיגמל מהמתוק ובעיקר רוצה כבר לראות תוצאות.
אז שיהיה לכולנו יום נפלא, שנדע כולנו להתכונן נפשית, פיזית ובעיקר מקררית/מזווית לסופ"ש.