08/02/2011 03:20
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יאמי יאמי יאמי תודה edited by דובונית אכפת לי on 2/8/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 21:10
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-900 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2011 15:08
EFF Posts: 6392
|
2 חצילים בינוניים
250 גרם גבינה בולגרית או פטה 5%
250 גרם גבינה לבנה 5%
1 ביצה
1 כף שמן זית
אורגנו, טימין
עלי בזיליקום טרי
לחתוך את החצילים לחצאים, להוציא מהם את התוך ולהשאיר דפנות בעובי של חצי ס"מ. להמליח את החצילים ולהניח ל-15 דקות עד שיוציאו את המרירות. בינתיים, לרסק את הגבינה הקשה על פומפיה גסה ולערבב את יחד עם הביצה ,גבינה רכה והתבלינים. לשטוף את החצילים במים ולנגב (לייבש). לצפות כל חציל מבחוץ ומבפנים בשכבה דקה של שמן זית ולמלא בתערובת הגבינות. לשים למעלה עלה בזיליקום טרי על כל חצי חציל.
לאפות בחום גבוה 10 דקות ולהוריד לחום בינוני עד שהחצילים רכים. לאכול לוהט !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|