05/02/2011 22:40
EFF Posts: 6392
|
1 בצל קצוץ
4 שיני שום גדולות
4 כרעי עוף ללא עור
4 כפות לימונים כבושים
1/2 כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס טרי
מאדים בצל בסיר ללא שמן, לאחר מספר דקות הבצל מתחיל להשחים ואז מטפטפים פנימה מעט מים. ע"י טפטוף הדרגתי של טיפות מים הבצל משחים.
מוסיפים את העוף, השום הלמונים הכבושים, פלפל שחור ואבקת מרק ומערבבים בעדינות עם כף עץ.
סוגרים את הסיר ומאפשרים לעוף בישול של כשעה וחצי על אש נמוכה, במיץ של עצמו.
במידה וחסרים נוזלים אפשר להוסיף מעט מים.
|