15/07/2010 19:36
אסתי ברוך Posts: 1317
|
נחושתי שתמיד יהיה לך נהדררררררררר אוהבת
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 16:36
חיוך מהלב Posts: 1125
|
רבקה כתב:
נחושתי שימייך יהיו תמיד מלאי שמחה ואושר אהבתי את שכתבת והעיקר כיף, חיוך ואהבה לתמיד סופ"ש מקסים שיהיה לך
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 13:07
dany Posts: 19819
|
גם אני מצטרפת לקריאת אהוי.... לסמויה
מיכל שרון כתב:
לסמויה היקרה... לאחרונה באמת נהיית מה זה סמויה.. חרישית למדי... אני מבינה מהתגובות האחרונות שלך באתר שאת לא במיטבך כעת ועל כן מפצירה בך להמשיך ולהיכנס כל יום, לכתוב קצת ולשתף בקשיים ובהתמודדויות, תאמיני לי שאת לא לבד, כולנו יחד באותה הסירה... זאת עם המסעדה, וזו אצל החמות וזו עם האוייבים בבית וזו עם בעלה.. אין פה מלאכיות בפורום, כולנו חוטאות, כולנו נופלות וכולנו בעיקר כאן האחת בשביל השניה. תני לנו לעזור לך ותעזרי גם את לנו בעצם כתיבתך בפורום. שיהיה לך אחלה סופ"ש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 13:00
מיכל שרון Posts: 1318
|
לסמויה היקרה... לאחרונה באמת נהיית מה זה סמויה.. חרישית למדי... אני מבינה מהתגובות האחרונות שלך באתר שאת לא במיטבך כעת ועל כן מפצירה בך להמשיך ולהיכנס כל יום, לכתוב קצת ולשתף בקשיים ובהתמודדויות, תאמיני לי שאת לא לבד, כולנו יחד באותה הסירה... זאת עם המסעדה, וזו אצל החמות וזו עם האוייבים בבית וזו עם בעלה.. אין פה מלאכיות בפורום, כולנו חוטאות, כולנו נופלות וכולנו בעיקר כאן האחת בשביל השניה. תני לנו לעזור לך ותעזרי גם את לנו בעצם כתיבתך בפורום. שיהיה לך אחלה סופ"ש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 10:33
נחושה המקסימה
איזה כייף לך שאת במקום הזה וכך את מרגישה
תמשיכי כך ובנחישות שכזו והשמיים הם הגבול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 10:19
רבקה Posts: 8411
|
נחושתי שימייך יהיו תמיד מלאי שמחה ואושר אהבתי את שכתבת והעיקר כיף, חיוך ואהבה לתמיד סופ"ש מקסים שיהיה לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 09:15
רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה שיהיה לך המון ימים יפים כאלו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 06:57
שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה הכתיבה שלך כל כל יפה וכייף לקרוא אותה. תמשיכי לחרוז ולכתוב לנו עוד. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 06:05
dany Posts: 19819
|
נחושה יקרה שימשיכו להיות לך ימים יפים מאושרים וקלילים גם אם הם לא ימי הולדת.... ימים של אושר ואופטימיות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 23:53
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהבתי כל מילה שלך נחושתית וכייף לשמוע אותך מאושרת שמחה שהיה יום מוצלח מגיע לך את כל הטוב שיש אז המשיכי לחייך ולגוון והכל עוד יסתדר מאמינה בך בהצלחה ושהקשת תאיר את יומך תמיד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 22:59
עושה מה שבא לי Posts: 43
|
וואוו איזה כיף לשמוע, הלוואי ויהיו עוד ימים כאלה אגב, חתימה ממש יפה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 22:58
נחושה Posts: 6982
|
היה לי יום נהדר וכך יהיה גם מחר מבטיחה לפני השינה לסכם את מה שהיה טוב ואת מה שצריך לתקן מה ניתן לשפר ומה ניתן למגר והעיקר להיות בתהליך של שיפור ותמיד להיות עם צבעי טמבור אז אשתדל להבטיח וגם לקיים שיהיה לי כל יום אחר בשנה נהדר גם כן ואם לא אצליח אז לא נורא השמש שוקעת ומחר תזרח בחזרה. ובבוקר הכול נראה בהיר ומבטיח בתנאי שיוצאים להליכה ולא מפנטזים על אבטיח שותים המון ומתרגלים שליטה מנתבים את האנרגיה והרגש לעשיה וליצירה כי ככה זה לפני השינה והחלומות הנעימים אני חוזרת על המנטרה "אני בתהליך של שינוי" כדי שייכנס טוב טוב לתאים האפורים... רואה בכל בוקר חדש הזדמנות מבטיחה לעשות לשנות ולהגיע לשקילה עם עוד ירידה היה לי יום נהדר ואני הולכת לישון מודה לאלוהים שזכיתי בכם, אוהבת המון
נחושה מאושרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|