06/02/2011 14:18
רייצ'ל Posts: 1323
|
כדאי שיהיה במקרר ניתן להוסיף גם לסלט ירקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2011 07:51
שאפתנית Posts: 8392
|
תודה על המתכון. אנסה השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 22:41
EFF Posts: 6392
|
בכייף.....נשיקות מתוקתי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2011 20:14
נינוש Posts: 1442
|
אפיל"ה את מקסימה נתת לי את המתכון הזה לפני כמה שנים עכשיו זאת עונת הלימונים תודה תודה תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2011 17:45
EFF Posts: 6392
|
1 ק"ג לימונים שטופים ופרוסים עם הקליפה לפרוסות דקות (חשוב.!!! - בפעם הראשונה לעשות עם 3-4 לימונים בלבד ולהתנסות...ממש ממש קל... אפי) מפזרים בצלחת מלח ים גס מעורבב בפפריקה מתוקה, טובלים קלות כל פרוסת לימון במלח (לדאוג שלא יספג הרבה מלח...)מכניסים את הפרוסות לצנצנת ומסדרים במהודק ,מניחים בצד ליומיים שלושה כדי שיפרישו נוזלים. לאחר יומיים - ממלאים במיץ לימון נוסף שיכסה את כל הלימונים בצנצנת(לפעמים הלימון מפריש כבר מספיק נוזלים כך שאפילו לא צריך להוסיף) שופכים מלמעלה כפית אחת של שמן קנולה ומאחסנים במקרר. כבר מוכן לאכילה ומחזיק מעמד הרבה זמן במקרר. ממש טעים עם חזה עוף צלוי, ובכלל בתבשילים שונים. שווה את ההשקעה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|