04/02/2011 00:39
EFF Posts: 6392
|
'
רכיבים:
2 כוסות קישואים לא קלופים מגוררים
מלח גס
2 ביצים מופרדות
1/2 כוס גבינת פטה 5%מגוררת
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס קמח מלא
1/4 כפית אבקת אפייה
1/2 1 כפיות נענע קצוצה דק
מלח
פלפל שחור
כף שמן זית למריחה על מחבת הטפלון
להגשה:
יוגורט
עלי נענע
אופן הכנה:
1. שמים את הקישואים המגוררים במסננת ומפזרים מעליהם מעט מלח גס. מניחים לרבע שעה וסוחטים ביד את עודף המים.
2. מערבבים בקערה את הקישואים הסחוטים, החלמונים, הפטה, הבצל, הקמח, אבקת האפייה והנענע. טועמים - ואם צריך מוסיפים מלח. מוסיפים פלפל.
3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך עיסת הקישואים.
4. מורחים במברשת שמן זית במחבת גדולה, על להבה בינונית. יוצרים מהעיסה לביבות בגודל הרצוי. מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות, ומניחים על נייר סופג. מגישים עם יוגורט ומעטרים בנענע.
הערות:
30 לביבות קטנות או 8 גדולות
|