04/02/2011 00:37
EFF Posts: 6392
|
שעועית צהובה ברוטב עגבניות 4 מנות 1/2 שקית (של 800 גרם) שעועית צהובה מוקפאת "סנפרוסט" 1 כוס בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט" 2כפות שמן קנולה 2 שיני שום כתושות 2 כפות רסק עגבניות ½ כוס עגבניות מרוסקות 1 כוס מים מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ½ כפית סוכר לחמם בסיר את השמן, לטגן את הבצל והשום קלות. להוסיף את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, המים והתבלינים ולהביא לרתיחה. להוסיף את השעועית המוקפאת, להביא לרתיחה שניה ולבשל כ-30 דקות על להבה קטנה בסיר מכוסה.
|