02/02/2011 22:25
EFF Posts: 6392
|
2 קישואים מקולפים וחתוכים לאורך אפויים קודם בגריל - מריחה דקה של שמן במברשת,
פרוסות חצילים אפויות מחציל 1
10 פטריות חצויות לשניים בתנור,
150 גרם דלעת מקולפת וחתוכה פרוסות עבות,
3 פלפלים קלויים בשלושה צבעים-
מעל: מעט מהרוטב הבא:
רוטב לאנטיפסטי-במעבד מזון -
3 שיני שום בשרניות,
רוזמרין, בזיליקום, כוסברה,
מלח,
2 כפות חומץ בלסמי,
2 כפות שמן זית (הרוטב צריך להיות מעט מאוד סמיך) ולצקת מעל כל הירקות.
אפשר להשתמש ברוטב אפילו פעמיים..
|