30/01/2011 18:40
EFF Posts: 6392
|
1 כרובית מפורקת לפרחים
1 גזר גדול חתוך לקוביות
חופן נדיב שמיר קצוץ
שן שום גדולה כתושה
כף גדושה מיונז לייט
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
1. לבשל במים עם מיץ מחצי לימון וקורט מלח את הכרובית והגזר עד שהם "אל דנטה" - מבושלים אך לא רכים מדיי, לסנן ולצנן מעט.
2. לחתוך את פרחי הכרובית לפרחים קטנים יותר. וגם הגזר.
3. לערבב עם מיץ מחצי לימון, שמיר, שום, מיונז ומלח-פלפל.
4. טעים פושר או בטמפרטורת החדר.
מקור המתכון: איילת (הבת שלי)
|