14/07/2010 11:17
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
ברוכה השבה אכן, כדאי וצריך לשמור על התוצאות, ולשם כך חייבים להישאר במסגרת! המשך הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 09:33
נינוש Posts: 1442
|
יולי יקרה, איזה כייף לנו שחזרת לפורום,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 09:12
רייצ'ל Posts: 1323
|
יעל, ברוכה השבה לפורום המדהים שלנו כולנו באותה סירה וכאן אנו מחזקים אחד את השני המשיכי לעדכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 09:09
עגלגולי Posts: 12
|
הי יעלי, את צודקת בכל מילה שלך, כנשקלת בבית (בגלל האינטרנט), אני מתקשה לעיתים לעמוד בפיתוי - מנסה רק לראות נזקים אחרי שישי שבת ועוד שקילה אחת לדיווח- אבל זה מצריך הרבה כוח רצון לא לעבור את הכמות הזאת. נשמע ש"תפסת" עצמך בדיוק בזמן, אבל אם את 5 שנים ויודעת שאסור לעזוב את הקבוצה, כנראה לא צריך לשכנע את המשוכנעים.....שיהיה בהצלחה בשמירה/ ירידה! גולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 09:04
קרולין Posts: 6651
|
יעלי ברוכה השבה לפורום הנפלא שלנו. כולנו כאן תמיד בשבילך. ב ה צ ל ח ה.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 01:01
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוכה השבה וכל הכבוד על הירידה המשיכי כך בהצלחה ואכן נשקלים רק אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 23:42
נחושה Posts: 6982
|
יעלי איזה יופי שחזרת לפורום, כל הכבוד ותמשיכי לעדכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 23:28
רבקה Posts: 8411
|
יעלי שמחים שחזרת אלינו לפורום. תאמיני לי לכולנו יש תחושות ופרפרים כשלך. אל ננטשי אותנו העזרי בנו ונעזר בך ןכל הכבוד לך על ההקפדה והירידה של 2 קילו זה נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 23:27
מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה כיף שחזרת.. מזדהה לגמרי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 20:17
יולי Posts: 754
|
היי לכולם,
אתם מכירים את התחושה הזו של פחד משקילה? גם לכן יש פרפרים בבטן כל שבוע ממעמד השקילה?. אני כאן כבר 5 שנים ומאוד מאוד אוהבת את ההרצאות, וגם אחרי ירידה גדולה של 30 קילו (עם עלייה קטנה, של 4 קילו, זה כנראה "מס ריבית על הירידה" , כמובן, בצחוק) . אני נהנית להגיע ולשמוע כל שבוע ומרגישה שאני תמיד לומדת משהו חדש. ולמרות זאת, יש פחד ממעמד השקילה. בעבר, עד לפני חודשיים נהגתי להשקל בבית (אני מודה בעוולה..) לפני שהגעתי לחוג כדי לדעת מה יקרה בשקילה, אבל אז, אם עליתי, הרגשתי בעסה רצינית לפני, למרות שהתפללתי בלב שהמשקל בחוג לא יראה זאת. מאז שהפסקתי להשקל בבית, ראו זה פלא, ואולי דווקא בגלל הפחד מהשקילה, אני מקפידה כנראה יותר (אני מקווה ככה, לפחות כי ירדתי 2 ק"ג בנתיים, ומחר אדע יותר בשקילה בחוג הבוקר . בכל אופן, אולי יש לי פרפרים,ואני מרגישה שאני יותר שומרת, אולי לא לאכול בין הארוחות, אולי על לשתות יותר על ה600 קל' פחמימה , כי אני פשוט עם שקילות בבית כל הזמן בודקת את הגבולות של עצמי וככה פשוט הולכת לאיבוד...הייתי ממש נשקלת כבר כל יום בבוקר, וכל פעם רואה משהו אחר, וזה היה מוזר ומרגיז. לכן, המסקנה שלי- להשקל רג בחוגים של מירי ולחילופין מי שבחוגים באנטרנט רק פעם בשבוע ביום קבוע (בבגדים קלים, כמובן) לנסות לא לחשוב מה יהיה המשקל שלי בחוג, אלא כמה שיותר לנסות לאמץ את האכילה הנכונה לטבע שני (כמו הרזים, עד כמה שניתן, כי אנחנו קצת, שמנמודים, ) ולזכור- שתמיד אפשר לשפר ולתקן. והכי חשוב- לא לעולם חוסן- גם אם ירדתי 30 קילו - צריך לתחזק את זה ולשמור על זה ולדעת להעריך את זה גם אם נראה לי שאני עוד מלאה, וגם אם להפך- נראה לי שכבשתי את האברסט. זהו בינתייים, מתחייבת לכתוב ולעדכן יעל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|