23/01/2011 18:12
EFF Posts: 6392
|
מרק העגבניות:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 גזר מגורד
1 כף שמן זית
1 קופסא עגבניות מרוסקות
קופסא קטנה רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
1/4 כוס אורז בסמטי
4-5 כוסות מים
ממתיק ,,מלח ופלפל לפי הטעם.
250 גרם חזה עוף
טיפונת שמן למריחה על המחבת
לאדות בצל שום וגזר,להוסיף את שאר החמרים ו-4 כוסות מים.
לבשל כ-25 דקות ולהסיר מהאש. לתבל לפי הטעם.
בנפרד,
לטגן פרוסות חזה עוף (כמו לשניצל)- אני חותכת מעט עבה יותר-
במחבת פסים/טפלון מרוחה בטיפונת שמן.
כאשר מוכן, לפרוס לרצועות בעובי 1ס"מ וחצי בערך .
בצלחת - לסדר מעט רצועות עוף, לשפוך מעליהן את המרק ולהתענג מהמנה המשביעה.
מאחר ואני מגדלת עשבי תיבול במרפסת אני מתבלת את הקדירה במעט עלעלי אורגנו ובזיליקום. חבל"ז כמה טעים.
|