21/01/2011 10:02
EFF Posts: 6392
|
קישואים במיץ עגבניות - מנסיוני, כמובן
4-5 קישואים טריים
1 בצל גדול יבש
1 כף שמן זית / קנולה
200 גרם רסק עגבניות
פלפל שחור טרי גרוס
פפריקה מתוקה
מלח או אבקת מרק עוף כתחליף
עשבי תיבול לפי טעמכם
4-5 גבעולי שמיר קצוץ
אופן ההכנה:-
-מטגנים בצל בשמן זית / קנולה עד שמזהיב
-מכניסים קוביות קישואים , מערבבים, מכסים סיר לריכוך הקישואים ולהוצאת הנוזלים
-מוסיפים רסק עגבניות, עשבי תיבול, שמיר ותבלינים.
-מוסיפים מים עד לכיסוי ועל אש קטנה עד שהקישואים טובים לאכילה, לא רכים מידי.
טוב לאכילה חם או קר. הטעם משתבח במקרר.
|