14/07/2010 23:33
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן עגלגולי נשמח לראותך ואת כתיבתך יותר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 12:29
dany Posts: 19819
|
גולי אני כל הזמן חושבת עליך ומאד שמחה שאת כאן אנא המשיכי בבקשה להופיע ולא לעיתים כל כך נדירות את חסרה לי ....
עגלגולי כתב:
מיכלי התותחית, את בחורה נפלאה, חרוצה ונהדרת ובטוח עברת עם כאלה אנרגיות.... יופי שאת אחרי, ותמיד כיף לדעת שיש עוד אתגרים לפנייך, אחרת היה משעמם, לא??? עדכני על היום הראשון בכיתה א'.... גולי edited by dany on 7/14/2010 edited by dany on 7/14/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 09:14
עגלגולי Posts: 12
|
מיכלי התותחית, את בחורה נפלאה, חרוצה ונהדרת ובטוח עברת עם כאלה אנרגיות.... יופי שאת אחרי, ותמיד כיף לדעת שיש עוד אתגרים לפנייך, אחרת היה משעמם, לא??? עדכני על היום הראשון בכיתה א'.... גולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 07:36
שמילוליה Posts: 19
|
מה את לומדת?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 06:06
אסתי ברוך Posts: 1317
|
מיכל בהצלחה במבחן וכמובן בתואר השני
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2010 00:18
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל שרון העיקר שנגמר ובטוח שהתוצאה תהיי מכובדת ... כל הכבוד על השליטה יישר כוח ובהצלחה בהמשך דרכך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 15:10
dany Posts: 19819
|
מאושרת בשבילך שאת כבר אחרי...... ונהדר שגם סבתא מפנימה את השינויים שאת עושה בחייך... מאחלת לך המשך לימודים קל והצלחה גם בהמשך... ובטוחה שהציון יהיה הרבה מעבר לצניעותך... מיכל שרון כתב:
קמתי הבוקר מלאת אנרגיות ורעננה.. גיתי עשה לי קפה והתישבתי איתו לפתוח איתכם את הבוקר. השלמתי את כל החוסרים ועכשיו לתודות - לכל המקסימות והנפלאות ששלחו לי אנרגיות טובות ודאגו אני מתה עליכן... ועכשיו לעדכונים - המבחן היה קשה רק בשבע בערב יצאתי מגני התערוכה, נבחנו איתי עוד בערך 500 איש והיה פשוט מתיש וארוך וקשה ומייגע אבל אני מקווה לטוב, יש לי תחושה שיש סיכוי טוב שהצלחתי לגרד את ה- 60 שאני צריכה.. פשוט היה מאוד קשה. והנה עוד סיפור הצלחה - אחרי כל היום הארוך הזה וזמן שלא מספיק לכתוב בחינה וכולה הפסקה של חצי שעה בין חלק לחלק מן הסתם סיימתי את המבחן מורעבת!!!! מזל שמראש גיתי ארגן את סבתא לארוחת ערב אז ישר נסענו אליה ושם חיכתה לי ההפתעה הבאה: סבתא שלי היקרה והטובה הכינה לי ארוחה כמעט לחלוטין נטולת פחמימות ומלאת מטעמים ואהבה - היו חצילים ברוטב וכרובית אפויה וסלט גדול והיא הכינה גם קציצות ושניצלונים - אז נכון שהיא מכינה עם פירורי לחם.. אבל ההתכוונות והעזרה לא נעלמו מעיניי וישר אמרתי לה איזה אלופה היא שהיא מצליחה לעזור לי ככה (אחרי ה-שיחה כן?). בקיצור אכלתי לשובע, לא נשנשתי מתוק אחרי (שאצלה תמיד יש והיא מציעה בחפץ לב) שתיתי הרבה מים, עבר לי הכאב ראש והייתי מרוצה ברמות.. בעיקר מרוצה שזה מאחוריי... נשאר לי עוד מבחן אחרון (קצת יותר קל) עוד שבועיים בדיוק ואז 5 שנים של עבודה קשה מגיעות לסיומן!!! חתיכת פרק אני סוגרת... אז כדי שלא ישעמם לי כבר מחר אני מתחילה שוב ללמוד.. והפעם בירושלים ועל נפלאות היום הראשון ללימודים עוד תשמעו בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 10:40
קרולין Posts: 6651
|
מיכל, הכי כיף זה להיות אחרי המבחן... מזל טוב! בטוחה שהציון יהיה טוב כי את מחוננת. המשך יום נפלא קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 10:31
nikname Posts: 230
|
מזל טוב מיכל. אני בטוחה שהציון יהיה גבוה בהרבה ממה שאת מצפה. בהצלחה בהמשך וכל הכבוד לסבתא על החינוך וההפנמה. כמה התמיכה הזו חשובה... שיהיה יום נפלא. מלכה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 10:07
רבקה Posts: 8411
|
מקסימה שכמוך על כל השליטה . איך אמרת 60 מבטיחה לך שיש פה הרבה יותר איך אני בשבילך? עכשיו קצת להירגע לנשום עמוק להינות יום יומיים ולהמשיך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 09:57
שאפתנית Posts: 8392
|
מיכל בהצלחה במבחן וכמובן בתואר השני שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 09:52
מיכל שרון Posts: 1318
|
קמתי הבוקר מלאת אנרגיות ורעננה.. גיתי עשה לי קפה והתישבתי איתו לפתוח איתכם את הבוקר. השלמתי את כל החוסרים ועכשיו לתודות - לכל המקסימות והנפלאות ששלחו לי אנרגיות טובות ודאגו אני מתה עליכן...
ועכשיו לעדכונים - המבחן היה קשה רק בשבע בערב יצאתי מגני התערוכה, נבחנו איתי עוד בערך 500 איש והיה פשוט מתיש וארוך וקשה ומייגע אבל אני מקווה לטוב, יש לי תחושה שיש סיכוי טוב שהצלחתי לגרד את ה- 60 שאני צריכה.. פשוט היה מאוד קשה.
והנה עוד סיפור הצלחה - אחרי כל היום הארוך הזה וזמן שלא מספיק לכתוב בחינה וכולה הפסקה של חצי שעה בין חלק לחלק מן הסתם סיימתי את המבחן מורעבת!!!! מזל שמראש גיתי ארגן את סבתא לארוחת ערב אז ישר נסענו אליה ושם חיכתה לי ההפתעה הבאה: סבתא שלי היקרה והטובה הכינה לי ארוחה כמעט לחלוטין נטולת פחמימות ומלאת מטעמים ואהבה - היו חצילים ברוטב וכרובית אפויה וסלט גדול והיא הכינה גם קציצות ושניצלונים - אז נכון שהיא מכינה עם פירורי לחם.. אבל ההתכוונות והעזרה לא נעלמו מעיניי וישר אמרתי לה איזה אלופה היא שהיא מצליחה לעזור לי ככה (אחרי ה-שיחה כן?). בקיצור אכלתי לשובע, לא נשנשתי מתוק אחרי (שאצלה תמיד יש והיא מציעה בחפץ לב) שתיתי הרבה מים, עבר לי הכאב ראש והייתי מרוצה ברמות.. בעיקר מרוצה שזה מאחוריי...
נשאר לי עוד מבחן אחרון (קצת יותר קל) עוד שבועיים בדיוק ואז 5 שנים של עבודה קשה מגיעות לסיומן!!! חתיכת פרק אני סוגרת... אז כדי שלא ישעמם לי כבר מחר אני מתחילה שוב ללמוד.. והפעם בירושלים ועל נפלאות היום הראשון ללימודים עוד תשמעו בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|