26/01/2011 10:41
אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה על המתכון ,אנסה בסוף השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 08:44
mimor Posts: 10
|
ניסיתי - יצא מעולה, טעים ומשביע מאד! תודה. מומלץ בחום.
מיכלל כתב:
בבקשה :שלום המתכון שלי השבוע הוא תבשיל אורז עם קישואים וחצילים המצרכים הדרושים הם
1/3 כוס אורז
כף שמן
בצל גדול
ארבע שיני שום
פלפל אדום
שלושה קישואים
חציל קטן
קופסת רסק עגבניות קטנה
צרור פטרוזיליה וצרור כוסברה
מלח ופלפל
מטגנים את הבצל והשום מוסיפים את הירקות החתוכים ומאדים הכול ביחד. מוסיפים את האורז, כוס מים , את רסק העגבניות והתבלינים. כמה דקות לפני הסוף כשיש עוד טיפת נוזלים בסיר מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה סוגרים עם מגבת את הסיר וממשיכים לבשל עוד כמה דקות.
1/2 מהכמות בתוספת מנה בשרית וירקות חיים מהווה תחליף לכל ארוחת צהרים בתפריט
בתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 23:39
מיכלל Posts: 1674
|
בבקשה :שלום המתכון שלי השבוע הוא תבשיל אורז עם קישואים וחצילים המצרכים הדרושים הם
1/3 כוס אורז
כף שמן
בצל גדול
ארבע שיני שום
פלפל אדום
שלושה קישואים
חציל קטן
קופסת רסק עגבניות קטנה
צרור פטרוזיליה וצרור כוסברה
מלח ופלפל
מטגנים את הבצל והשום מוסיפים את הירקות החתוכים ומאדים הכול ביחד. מוסיפים את האורז, כוס מים , את רסק העגבניות והתבלינים. כמה דקות לפני הסוף כשיש עוד טיפת נוזלים בסיר מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה סוגרים עם מגבת את הסיר וממשיכים לבשל עוד כמה דקות.
1/2 מהכמות בתוספת מנה בשרית וירקות חיים מהווה תחליף לכל ארוחת צהרים בתפריט
בתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 09:46
|
היי, תודה... לא מצאתי עדיין מה לעשות עם המצרכים, ודוקא ממש רציתי את המתכון הזה, הוא נשמע לי אחלה (מסוג הדברים שאני אוהבת לאכול דוקא). לא מבינה איך המתכון נעלם ככה. בעסה... לא נורא - יהיה בסדר. נמצא משהו אחר. ותודה על הרעיונות שנתת לי - יש מצב שאנסה אותם. שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2011 05:04
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הי אני מניחה שכבר מצאת מה לעשות איתם אין לי כרגע מתכון של מירי אך משהו שאני אוהבת לעשות זה לקחת חציל וקישוא בטוסטר אובן עם טימין לרכך להוסיף בצל ושום שאידתי ולהוסיף כתוספת המלצה נוספת לטגן בצל ושום להוסיף חציל וקישוא עד שרך להוסיף כף גדושה רסק עגבניות קצת מים עם צריך ולשים מעל תפוא אדמה /אורז/ קינואה מקווה שעזרתי במשהו תהני ובתאבון ... edited by דובונית אכפת לי on 1/22/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2011 14:28
|
היי, אני חדשה כאן... נרשמתי לדיאטה באינטרנט ביום חמישי, ועל פי התפריט שראיתי עשיתי קניות. בין היתר היה לי תבשיל של אורז עם קישואים וחצילים. למחרת - הוחלף התפריט השבועי...ונשארתי עם הקניות שעשיתי ובלי מתכונים למישהי יש את המתכון לתבשיל הזה? לא הצלחתי למצוא אותו בספריית המתכונים תודה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|