13/01/2011 18:43
EFF Posts: 6392
|
'6 עגבניות בינוניות שטופות וחצויות
2 כפות שמן זית
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות עלי אורגנו טרי קצוצים
2 כפות שבבי שקדים דקים מושחמים במחבת טפלון ללא שמן
2 כפות פרמזן מגורד דקיק
אופן ההכנה
1. על נייר פרגמנט המונח על תבנית אפיה מניחים את העגבניות
2. בוזקים מעל העגבניות שמן זית ,מתבלים במלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
3. לאחר הריכוך בתנור וקבלת צבע יפה מניחים על צלחת בוזקים מעל צנובר ופתיתי פרמז'ן ומגישים מיד .
|