11/01/2011 10:41
EFF Posts: 6392
|
רכיבים:
4 פרוסות סלומון
1 בצל סגול
כפית שמו זית
1 סלסלה עגבניות שרי
4 כפות שמנת מתוקה לבישול 15%
תבלינים: מלח, פלפל, בזיליקום,מעט ממתיק
אופן הכנה:
בצל 1 סגול פרוס לחצאי עיגולים- לטגן לגוון זהוב.
להוסיף עגבניות שרי חצויות- בערך 1 כוס.
להמשיך לטגן כ-3-5 דקות (העגבניות יפרישו נוזלים), להוסיף מלח, פלפל והרבה בזיליקום יבש אולי כפית.
לערבב ולהוסיף שמנת , אני משתמשת בשמנת לבישול של "השף הלבן"(15% שומן).
אחרי 2 דקות בישול אפשר לתקן טעם אולי להוסיף עוד מלח או אפילו קצת ממתיק אם העגבניות חמוצות.
את הרוטב שופכים על פרוסות הסלומון המונחות בתבנית.
אופים בחום בינוני כ-25 דקות ללא כיסוי.
מעדן
|