09/01/2011 18:00
EFF Posts: 6392
|
'קיימת גם אופציה עם אורז - מה שמוסיף קלוריות כמובן.
1 כרוב קצוץ
1 כף שמן קנולה
1 כף אבקת מרק עוף
1/4 כוס מים
הרבה פלפל שחור
1 כפית חמאה
30 גרם אגוזי מלך קצוצים
5 עלי בזיליקום קצוצים.(ריחן)
מאדים את הכרוב בשמן, מים, אבקת מרק ופלפל.
בנפרד - מטגנים במחבת אגוזים בכפית חמאה ומוסיפים את עלי הבזיליקום.
ממשיכים באידוי הכרוב ומוסיפים אליו את תוכן המחבת.
מערבבים, מסירים מהאש ומתקנים תיבול.
בצהריים אפשר להגיש על כוס אורז מבושל.
|