07/01/2011 10:47
EFF Posts: 6392
|
רכיבים:
תערובת בסיסית:
1 קג' בשר טחון לא שמן (ממליצה על "אדום אדום" של תנובה או לבקש מקצב טוב
1 בצל גדול קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
תוספות לתערובת הבסיסית:
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה מחרצנים, קצוץ דק
שליש כוס פטרוזיליה
שליש כוס כוסברה
שליש כוס נענע
כפית כמון
למי שאוהב טיפת קינמון
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים לתערובות אחידות. יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות מעט. מכסים ומקררים שעה לפחות. (הקירור חשוב כדי למנוע את התפרקות הקציצות בזמן הצלייה על הגריל.)
צולים על גריל פחמים כשלוש- ארבע דקות מכל צד.
|