05/01/2011 18:48
EFF Posts: 6392
|
'4 פלפלי אדומים בשרניים
4 שיני שום
עלי כוסברה או פטרוזילה
חומץ רגיל לכיסוי
מלח לפי הטעם
קליפה מגוררת מלימון אחד
אופים את הפלפלים בגריל מכל הצדדים - מכניסים לשקית נילון אטומה, אחרי רבע שעה לקלוף את הקליפה ולחתוך לרצועות.
לכתוש את השום ולערבב היטב עם קליפת לימון, מעט מלח והחומץ
להניח שכבות של פלפלים, לכסות כל שכבה ברוטב לפזר עלי כוסברה או פטרוזילה וככה שכבה אחר שכבה.
יש לדאוג שהפלפלים יהיו מכוסים בנוזל - אם לא להוסיף מלמעלה מעט חומץ.
טעים כבר אחרי כמה שעות ונשמר היטב במקרר.
|