05/01/2011 13:44
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי שאפתנית אין לי ממש מתכון. פשוט הייתי במסעדה אירית ביום שבת בצהריים והיו שם מאכלי קדרה מושרים בבירה. כמובן שהם פחממתיים כי הם מכילים תפוחי אדמה, אבל הם היו כל כך טעימים אז חשבתי לנסות בבית, בלי תפוחי אדמה אלא לקנות בשר בקר ולהשרות אותו עם גזר וכלרבי וכרוב כבוש בבירה גיניס במשך כמה שעות ואז לבשל בבישול איטי בסיר כבד ואז תהיתי אם דבר כזה נחשב פחממה או לא בגלל האלכוהול. תודה למיכל על התשובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 09:33
שאפתנית Posts: 8392
|
חגיתי את יכולה לרשום את המתכון? תודה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 20:03
מיכלל Posts: 1674
|
היי, זה בסדר :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 15:00
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
שלום רב, קדרה המכילה בשר וירקות לא פחממתיים אך הושרתה בבירה - האם היא נחשבת כפחממתית (נאמר לי שהאלכוהול מתאדה) תודה מראש על התשובה חגית edited by בצקיסטית בגמילה on 1/4/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|