03/01/2011 18:25
EFF Posts: 6392
|
רכיבים:
3 תפוחי עץ חמוצים
3 אגסים
10 תותים שלמים
הערה: אפשר לשנות את סוגי הפירות לפי הטעם.(אנחנו לא ממש..כדאי להתרכז בפירות הנ"ל)
להכין סירופ דבש והל:
2 כפות דבשקל
20 גר' חמאה מומסת
1/2 כפית הל טחון
1 כף רום או ברנדי
1 כף סוכר חום
אופן הכנה:
.לחתוך פירות שונים לגודל קוביה.(ביס)
2. משרים כ- 10 שיפודי עץ במים קרים למשך 20 דקות.
3. מערבבים את הדבש החמאה ההל הרום והסוכר בקערה. יוצקים את התערובת על שיפודי הפירות ומושחים במברשת כדי לצפות לחלוטין.
4. מחממים היטב את המנגל כל הצליה צריכה לקחת כ- 5 דקות , רצוי להבריש מדי פעם בסירופ שנוצר edited by EFF on 1/3/2011
|