11/07/2010 22:54
EFF Posts: 6392
|
'הרב של העדשים?? 1 כרישה או בצל קצוצים 3 שיני שום בשרניות קצוצות כף שמן זית או קנולה 3 גזרים 1 סלרי גבעולים 500 גרם עדשים שחורות או ירוקות או 1/2 - 1/2- להשרות שעה במים 1 כפית כורכום קורט כמון מלח,פלפל 2 עלי דפנה מיץ מ-1/2 לימון מאדים את הכרשה/בצל קצוץ בשמן, מוסיפים את הגזר קצוץ לקוביות ואת הסלרי חתוך לטבעות.מאדים מספר דקות. מוסיפים את העדשים ומערבבים. יוצקים לסיר מים מעט מעבר לכיסוי. מתבלים, מרתיחים וממשיכים בבישול בחום נמוך מכוסה חלקים כ-20 דקות. בודקים אם יש מספיק נוזלים, ואם לא מוסיפים מעט. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עד שהעדשים רכות מאוד. מסלקים את עלי הדפנה, מגישים בתוספת אורז לקבלת חלבון מלא - בתנאי שלא אוכלים מנת חלבון נוספת. אם אוכלים עם מנת חלבון לא לאכול אורז..
|