11/07/2010 22:52
EFF Posts: 6392
|
2 גזרים גדולים מגורדים דק 1/2 ראש סלרי מגורד דק 1 בצל קצוץ 4 שיני שום כתושות 2 כפות שמן זית או כף שמן זית וכפית חמאה 1 כוס קינואה 2 כוסות מים מלח,פלפל מאדים בצל ושום ומוסיפים את הגזר והסלרי. כאשר מתחיל להחרך מעט להוסיף כף אחת של מים ולבשל עד שהגזר משנה צבעו. להוסיף כוס קינואה ו-2 כוסות מים רותחים. לבשל על אש קטנה עד שכל המים נספגים. להמליח ולפלפל בנדיבות. מקבלים תבשיל גדול וטעים, אני אוהבת עם ביצה קשה מגורדת מלמעלה, ומוותרת על חלבון אחר בצהריים
|