31/12/2010 19:22
EFF Posts: 6392
|
רכיבים:
1 וחצי ק"ג דלעת חתוכה קוביות.
5 כוסות ציר ירקות או עוף או מים ואבקת מרק
שורש ג'ינג'ר מגורד (2-3 ס"מ)
1 כף דבש
קליפה מגורדת מתפוז אחד
מלח ופלפל לטעם
1/2 כוס שמנת לבישול 15%
אופן הכנה:
מבשלים את הדלעת במרק עד לריכוך.
סוגרים אש וטוחנים את תכולת הסיר.
מוסיפים את הג'ינג'ר, דבש, קליפת לימון שמנת לבישול ותבלינים.
טועמים ומתקנים תיבול.
הערותאפרת)
1. אני השתמשתי ב-ק"ג דלעת וחצי ק"ג דלורית
טעים ביותר.
|