30/12/2010 18:31
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1000 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:04
אקורדיאון Posts: 16381
|
אפילה תודה רבה על המתכונים,אין כמוך!!!!! נצלי את השהות להנאה .
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 18:38
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: 2 חצילים כף שמן זית למריחה על החצילים 1 ביצה 300 ג"ר בשר טחון לא שמן (אני משתמשת ב"אדום אדום" של תנובה) בצל גדול פרוס דקיק או מרוסק במג'יק פלפל שחור מלח כמון לרוטב: קופסאת רסק עגבניות 2 כפות עגבניות מרוסקות (או לגרד 3 עגבניות בשלות) כוס מים כף שטוחה אבקת מרק עוף כפית גדושה קארי מלח אופן הכנה: לערבב בקערה את הבשר את הבצל , תבלינים וביצה להשתדל להגיע למרקם אחיד של העיסה. לפרוס את החצילים בקליפתם לפרוסות בעובי 1 ס"מ, למשוח בשמן זית ולאפות על גבי נייר אפיה בחום 180 מעלות עד שמשחים. לשים לב שלא ישרפו.. להכין רוטב ע"י ערבוב כל החומרים. לסדר שכבות של חצילים ובשר, לכסות ברוטב ולאפות כחצי שעה בחום 160 מעלות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|