15/07/2010 22:57
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חפשי אט אט תמיד את הודעתך אנו נהנים לסייע ומשתדלות לא לפספס שמחים שאת טוב יותר מלבד הקרקרים שבטו כבר אקרא עליהם אחלה סופש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 13:10
dany Posts: 19819
|
מרסי אנחנו כאן איתך מעודדים ומפרגנים מאחלת לך לעבור את סוף השבוע בקלילות ושפיות דני
מרסי באינטרנט כתב:
אוהיי, ואני חשבתי שאף אחד לא התייחס, אני ממש לא מסתדרת עם הפורום החדש הזה. תודה, תודה לכל המעודדות והמחזקות, מצבי יותר טוב, טוב חוץ מהקרקרים (בדיווח הנפרד) אבל בהחלט אני בדרך להתיישר. מקווה שכך אצל כולם. שוב תודה על הפרגון. מבטיחה לעדכן. מתגעגעתץ מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2010 12:38
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
אוהיי, ואני חשבתי שאף אחד לא התייחס, אני ממש לא מסתדרת עם הפורום החדש הזה. תודה, תודה לכל המעודדות והמחזקות, מצבי יותר טוב, טוב חוץ מהקרקרים (בדיווח הנפרד) אבל בהחלט אני בדרך להתיישר. מקווה שכך אצל כולם. שוב תודה על הפרגון. מבטיחה לעדכן. מתגעגעתץ מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2010 00:17
EFF Posts: 6396
|
כמו שמירי אומרת "אם אני יכולה כולם יכולים" הבית שלי מלא באורחים - רוב שעותי אני במטבח אבל משתדלת לשמור על עצמי. אם אני יכולה....ההמשך מוכר..
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2010 23:39
|
מרסי מקווה שהכל טוב תעדכני רבקה כתב:
מרסי מקווה שהודעה זו כבר מוצאת אותך במצב חזרה למוטב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2010 22:33
רבקה Posts: 8411
|
מרסי מקווה שהודעה זו כבר מוצאת אותך במצב חזרה למוטב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2010 17:43
גם אצלי ממש לא טוב למרות הצהרת הכוונות שכתבתי לכם ביום שישי עבר סוף השבוע ממש ללא שליטה לא טוב זו לא המילה המתאימה גרועעעעעעעעעעעעעעעע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 20:40
|
רשמו הכל אז בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 17:00
דרך המלך Posts: 5707
|
מרסי היקרה כל כך מבינה לליבך אנחנו באותה סירה כולנו... אני גם השתוללתי כל השבוע עם הפחמימות וגם אחרי השעה חמש היום עד כה עבר בשלום.... הנזק כבר נעשה מחר אדע בדיוק כמה נזק עוללתי לעצמי קחי את עצמך בידיים ויחד כולנו נצליח לחזור לשליטה בהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 16:56
קרולין Posts: 6651
|
מרסי יקרה, זאת החולשה של כולנו פחמימות...מכל הסוגים ובכל הצורות, יחד עם זאת האמיני לי שעם הזמן ,התירגול והמודעות ....יש יותר שליטה. עדיין עוד לא נעלמנו מרוב רזון... שיהיה לך ולכולנו ים של הצלחה בתהליך ובשקילות השבוע. קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 16:49
dany Posts: 19819
|
מרסי נינוש ליאת וכל המכורות לפחמימות הריקות והממזרות..... כולנו כאן באותה סירה.... שאם לא כן לא היינו כאן כלל נכון?? אין לנו ברירה אלא מי שמחליטה כי טוב להיות שמנה.... ואז חבל על המאמץ ועל הכסף.... אך מי שבנפשה יודעת כי היא לא מוכנה לוותר... ויהי מה לא אשאר ולא אחזור להיות דובה!!!!! אז יש נפילות ולעיתים אפילו קשות ביותר כאלו שממש סוחבות למטה אבל הן סוחבות ליום יומיים וזהו... אפשר לקום הנזק הוא לא בלתי הפיך.... עדיין לא קרה הנורא מכל.... אם מישהי ירדה כבר כמה קילוגרמים טובים הרי היא לא עלתה אותם כולם באותה נפילה.... יש מצב של תיקון... יש מצב של מהפך!!! אז בנות יקרות אל יאוש... לא לפול לדיכאון...בואו ניקח את עצמנו בידיים... נחזור לתוכנית... נעשה בידיוק מה שצריך... ונתקן את המעוות!!! בנות יקרות המון הצלחה כי אנחנו יכולות זה בטוח!!! הכל בראש שלנו ונעמוד בהבטחות ובהחלטות. שלכם באהבה דני
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 15:49
בלונדה.... Posts: 3603
|
מרסי יקרה... לא נורא שבוע חדש לפנייך ולפני כולנו ...גם אם היה קשה ממשיכים הלאה... בהצלחה בכל זאת בשקילה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 15:48
נינוש Posts: 1442
|
גם אצלי לא טוב, לא מצליחה אפילו ביום הראשון של ההחלטה, מה יהיה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 15:43
מרסי היקרה, לא נורא! זה קורה! העיקר שתשמרי על שמחה, מצב רוח טוב ואופטימיות. הנה, התחיל שבוע חדש, ואת יכולה 'לפתוח דף חדש' ולחזור למוטב. מאחלת לך המון הצלחה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 15:17
שאפתנית Posts: 8392
|
מרסי שלום, אני מבינה לליבך. על כל אחד מאיתנו עוברת תקופה כזו. תהיי חזקה, הרימי ראש וצעדי קדימה אנחנו איתך. תהיה התוצאה במעמד השקילה אשר תהיה את ממשיכה הלאה. תסתכלי על האופק. יחד נצליח להשיג את המטרה. בהצלחה בשקילה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 14:54
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
שבוע קשה עבר על כוחותינו, חגיגה אחר חגיגה וממש בלי סיבה, לא היו ארועים או מסיבות, סתם דחף לפחמימות ולא מורכבות אלה הפשוטות, הסוכר הטהור, עוגיות ופשוט חוסר שליטה מוחלט, זה לגמרי מפיל אותי שאני מאבדת שליטה, לפחות הצלחתי לשמור על ללא פחמימות מחמש (1/4 נחמה). אני ממש חרידה ממעמד השקילה מחר. מאוד מקווה להתגבר על העצמי ועל הדחפים הנוראים האלה במרדף אחר המתוק. איך מירי אומרת עדיף לא להתחיל בכלל. בהצלחה לכולם בשקילות ובכלל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|