11/07/2010 20:32
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מייקי חמודה כייף שאת בפורום המשיכי להכנס ולשתף ודברי עם מירי היא תסייע וביינתים סבלנות בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 14:25
דרך המלך Posts: 5707
|
מייקי יקרה המון מזל טוב והרבה סובלנות וסבלנות ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 14:18
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מייקי יקרה יופי שחזרת אלינו לפורום. אני אדבר איתך אישית ביום רביעי בנתיים תסתכלי בדפי ההריון שקיבלת יש שם הנחיות למיניקות. אני גם זמינה בשבילך תמיד בטלפון. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 13:19
שאפתנית Posts: 8392
|
מייקי שלום וברוכה הבאה, ראשית, הרבה מזל טוב, בריאות ואושר לך ולבני משפחתך. שנית, הכי כדאי שתדברי בטלפון עם מירי והיא תנחה אותך מה לאכול וכמה לאכול כי לנשים מניקות יש תפריט קלורי שונה אז שווה לך לדבר איתה ולדעת בדיוק מה מותר ומתי. מנסיוני האישי (והאחרון היה לפני 6 שנים כמעט בלידת ביתי) הרבתי באכילת ירקות מבושלים וטריים בארוחות ככה שהרגשתי יותר שובע. יש לך את מתכוני הפשטידות של מירי שאני באופן אישי מאוד אוהבת ומכינה אותם בקביעות. במקום לחם קל עדיף לאכול פרוסה של לחם מלא, את תרגישי יותר שבעה וזה הרבה יותר מזין. בהצלחה !!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 12:04
Bמאיה Posts: 118
|
היי לכולם ילדתי בשעה טובה לפני חודשים ,והצלחתי להוריד בזכות מירי את כול מה שעליתי ,לצערי לא התחלתי רזה ועכשיו אני מאד רוצה לרדת במשקל ,אני מניקה ואחרי כול הנקה אני מאד רעבה ,אני שותה המון מים ,אבל גם גונבת פירות ,פרוסות לחם קל עם גבינה . אשמח לקבל טיפים .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|