24/12/2010 19:09
EFF Posts: 6392
|
חבילת ברוקולי קפוא או שקית ברוקולי טרי
3 ביצים
כף וחצי אבקת מרק פטריות
כף וחצי אבקת מרק בצל
או רק 3 כפות אבקת מרק פטריות או בצל
3 כפות מיונז קל
אופן ההכנה:
מבשלים את הברוקולי הקפוא עד לרתיחה ,מסננים ומצננים.
אם הברוקולי טרי לבשל במי מלח כ-10 דקות ,מסננים ומצננים.
חותכים לחתיכות גסות.
טורפים את הביצים יחד עם אבקות המרק והמיונז ומוסיפים לברוקולי.
מערבבים קלות ויוצקים לתבנית,אופים בחום בינוני כ-חצי שעה או עד להזהבת הפשטידה.
|