24/12/2010 19:08
EFF Posts: 6392
|
חבילה ברוקולי טרי או קפואה כ-800 גרם -==== מאודה וחתוך גס
2 בצלים קצוצים
2 כפות שמן קנולה.
4 ביצים שלמות
4 קוביות שום דורות -------- או לחילופין שום טרי כתוש.
כ-200 גרם גבינה בולגרית מעודנת פיראוס 5%
כף גבינת קשקבל מגוררת דק
לפני ההכנסה לאפייה - מעט פפריקה מתוקה לזרזוף.
הכנה:
מאדים את הברוקולי במיקרו -- חותכים גס.
מאדים את הבצלים בשמן עד להזהבה קלה
מערבבים את הברוקולי , הגבינות, הביצים,השום והבצל.
מפזרים את גבינת הקשקבל לציפוי
מזרזפים פפריקה מתוקה.
חום התנור 175. כ-50 דקות.
תהנו.
|