22/12/2010 14:22
שאפתנית Posts: 8392
|
2 חבילות פטריות שמפניון 1 קופסת גבינה לבנה 1/2% 200 גרם גבינה צפתית 1/2% 1 קופסת קוטג 3% 1 כף אבקת מרק פטריות 2 בצל קצוץ עלי רוזמרין (עדיף טריים) 3 ביצים מלח ופלפל לפי הטעם כף שמן זית/קנולה אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום 180 מעלות. מטגנים את הבצל ועלי הרוזמרין עם כף שמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל, ממשיכים לטגן עוד 2 דקות , מכבים את האש ומניחים להתקרר. לאחר שהתערובת התקררה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומתבלים. שופכים לתבנית מלבנית, אופים בחום 180 מעלות ל- 60-45 דקות
|