16/12/2010 20:55
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ500 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:32
אקורדיאון Posts: 16381
|
וגם על הסלט תודה,אין כמוך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:31
EFF Posts: 6392
|
2 סלסילות פטריות שמפניון, חתוכות לרבעים.
1 כף שמן זית
2 כפות גדושות מיונז לייט
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
מלח
פלפל
2 כפות בצל ירוק
1 כף פטרוזיליה קצוצה
20 גרם צנוברים קלויים מעט על מחבת
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפטריות כדקה. מערבבים בקערה
את שאר החומרים, מלבד הצנובר.
2. קולים את הצנוברים (בתנור או על מחבת יבשה). מוסיפים את הצנובר
והפטריות לקערה, מערבבים היטב ומגישים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|