16/12/2010 18:30
EFF Posts: 6392
|
'1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות
3-4 פטריות פורטבלה לא ענקיות..חתוכות,
1 בצל בינוני
1 שן שום כתוש
1 גזר מגורד דק
1 כף שמן קנולה
1 קופסא גבינה לבנה 5%
1 קופסא קוטג' 5%
1 אבקת מרק בטעם פטריות
3 ביצים
3 פרוסות עמק לייט חתוכות לרצועות דקות ככל האפשר
מאדים את הפטריות בבצל - מוסיפים שום וגזר וממשיכים באידוי. מסירים מהאש - מוסיפים את שאר החמרים, מכניסים לתבנית בקוטר 20 ס"מ בערך מרוססת בספריי שמן ואופים עד שמשחים בערך 1/2 שעה.
|