14/12/2010 21:29
EFF Posts: 6392
|
2 דגי בס או דניס , נקיים(לא גדולים שלא יהיו שמנים)
צרור קטן מכל אחד: טימין, מרווה, זעתר טרי
(אגב: המלצה- אני מגדלת במרפסת באדניות המון עשבי תיבול של חישתיל, אין מה להשוות טעמם הנפלא לאלה הקנויים. הם טריים וטעימים ישר מהשיח..)
3 כפות שמן זית איכותי- כף וחצי לכל דג
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור טחון גס
אופן ההכנה:
מושחים את את הדגים בחצי מכמות שמן הזית. מתבלים בפלפל ומלח.
מניחים חצי מכמות מעשבי התיבול בתחתית תבנית אפייה.
מניחים על גבי העשבים את הדגים, ומעל הדגים את יתר עשבי התיבול .
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-300 מעלות ואופים כ-10 דקות, עד שהעור מושחם והדג נשאר זקור כאשר מרימים אותו מעט.
עם ההגשה עוד הזלפה אחת של מחצית השנייה של השמן.
|