14/12/2010 00:10
EFF Posts: 6392
|
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ
10 שיני שום קלופות וחצויות
3 פלפלי שאטה קצוצים
5 עגבניות חתוכות לקוביות
חבילה פול קפוא
1חופן גדול כוסברה קצוצה
1/2 1 כפיות מלח
מ-1/2 לימון מיץ
מים לכדי כיסוי
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
2. מוסיפים את השום והפלפל ומטגנים כ-½ דקה נוספת. מוסיפים את העגבניות והמלח ומבשלים כ-3 דקות.
3. מוסיפים את הפול והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכוסברה והלימון ומערבבים. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי
|