12/12/2010 23:54
EFF Posts: 6392
|
3-4גזרים יפים (אפשר להכפיל כמויות)
3-2 כפות זרעוני שומשום
לרוטב:
2 כפות שמן שומשום
מלח ופלפל
2 שיני כתושות
2 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
3 חומץ טבעי(למי שיש - חומץ אורז זה מצויין)
אופן הכנה:
גוררים גס את הגזר. אפשר לעשות זאת בדסקית "ג'וליין" של מעבד מזון או בדסקית גירור עבה, או בפומפייה.
2. מערבבים את כל חומרי הרוטב (למעט שמן השומשום) ומעסים בו היטב, בידיים, את הגזר המגורר.
3. מוסיפים את השמן.
4. מפזרים את זרעוני השומשום על מחבת יבשה וחמה, מכסים וקולים תוך ניעור - במשך כ-3 דקות - עד שישחימו. בוזקים על הגזר ומגישים.
|