14/12/2010 17:27
אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
גם אני וגם בעלי אהבנו. היה טעים אתמול כארוחת ערב. תודה!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: ובכן אקו, הכנתי את הפשטידה אבל אני קליתי את החציל. הוספתי 2 ביצים ובלי פירורי לחם ויצא מעולה. יותר זמן בתנור אבל בסדר גמור. מומלץ!!! מצויין,אני בדרך כלל מכינה אותם מראש אבל מכיוון שרציתי להכין במיידי קניתי, זהו אמרתי לך אם מוסיפים קמח או פרורי לחם שזה גם רעיון טוב אפשר לרדת במספר הביצים. העיקר שהיה לך טעים ,אני מאוד נהנתי . יופי שמחה,גם לי נותרו עודשתי מנות להתענג.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 13:36
שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני וגם בעלי אהבנו. היה טעים אתמול כארוחת ערב. תודה!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: ובכן אקו, הכנתי את הפשטידה אבל אני קליתי את החציל. הוספתי 2 ביצים ובלי פירורי לחם ויצא מעולה. יותר זמן בתנור אבל בסדר גמור. מומלץ!!! מצויין,אני בדרך כלל מכינה אותם מראש אבל מכיוון שרציתי להכין במיידי קניתי, זהו אמרתי לך אם מוסיפים קמח או פרורי לחם שזה גם רעיון טוב אפשר לרדת במספר הביצים. העיקר שהיה לך טעים ,אני מאוד נהנתי .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 12:41
|
שאפתנית כתב:
ובכן אקו, הכנתי את הפשטידה אבל אני קליתי את החציל. הוספתי 2 ביצים ובלי פירורי לחם ויצא מעולה. יותר זמן בתנור אבל בסדר גמור. מומלץ!!! מצויין,אני בדרך כלל מכינה אותם מראש אבל מכיוון שרציתי להכין במיידי קניתי, זהו אמרתי לך אם מוסיפים קמח או פרורי לחם שזה גם רעיון טוב אפשר לרדת במספר הביצים.
העיקר שהיה לך טעים ,אני מאוד נהנתי .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 11:58
|
ובכן אקו, הכנתי את הפשטידה אבל אני קליתי את החציל. הוספתי 2 ביצים ובלי פירורי לחם ויצא מעולה. יותר זמן בתנור אבל בסדר גמור. מומלץ!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 21:57
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1200 קק"ל. בסלט חצילי על האש יש חומרים משמרים ושמן. עדיף להשתמש בחציל טרי ולקלות אותו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 23:53
EFF Posts: 6392
|
אקו תודה..נראה טוב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 15:55
|
אוקי. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: אני אנסה עם 2 ביצים ובלי קמח. אדווח לך על התוצאה. שווה ניסיון. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: אקו אפשר לעשות את הפשטידה עם 2 ביצים? אני פשוט לא אוהבת לשים הרבה ביצים בפשטידה. נראה לי שעם הגבינות היא מספיק רטובה מה את אומרת? לדעתי הביצים מחזיקות את הפשטידה כי אין קמח,אם את רוצה להוסיף כף או שתיים קמח ואז פממות זה יחזיק ואז 2ביצים. קחי רק בחשבון שזמן האפייה יהיה ארוך יותר וכסי אותה לכשתקבל צבע.עדכני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 15:11
|
שאפתנית כתב:
אני אנסה עם 2 ביצים ובלי קמח. אדווח לך על התוצאה. שווה ניסיון. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: אקו אפשר לעשות את הפשטידה עם 2 ביצים? אני פשוט לא אוהבת לשים הרבה ביצים בפשטידה. נראה לי שעם הגבינות היא מספיק רטובה מה את אומרת? לדעתי הביצים מחזיקות את הפשטידה כי אין קמח,אם את רוצה להוסיף כף או שתיים קמח ואז פממות זה יחזיק ואז 2ביצים. קחי רק בחשבון שזמן האפייה יהיה ארוך יותר וכסי אותה לכשתקבל צבע.עדכני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 14:05
|
אני אנסה עם 2 ביצים ובלי קמח. אדווח לך על התוצאה. שווה ניסיון. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: אקו אפשר לעשות את הפשטידה עם 2 ביצים? אני פשוט לא אוהבת לשים הרבה ביצים בפשטידה. נראה לי שעם הגבינות היא מספיק רטובה מה את אומרת? לדעתי הביצים מחזיקות את הפשטידה כי אין קמח,אם את רוצה להוסיף כף או שתיים קמח ואז פממות זה יחזיק ואז 2ביצים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 13:37
|
שאפתנית כתב:
אקו אפשר לעשות את הפשטידה עם 2 ביצים? אני פשוט לא אוהבת לשים הרבה ביצים בפשטידה. נראה לי שעם הגבינות היא מספיק רטובה מה את אומרת? לדעתי הביצים מחזיקות את הפשטידה כי אין קמח,אם את רוצה להוסיף כף או שתיים קמח ואז פממות זה יחזיק ואז 2ביצים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 10:31
|
אקו אפשר לעשות את הפשטידה עם 2 ביצים? אני פשוט לא אוהבת לשים הרבה ביצים בפשטידה. נראה לי שעם הגבינות היא מספיק רטובה מה את אומרת?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 10:13
|
500גר חצילים [אני קניתי חציל קלוי של צבר] 3-4 קישואי מגוררי וסחוטים היטב
1קוטג 3%
1צפתית3%
4ביצים
מעט פרורי גבינה צהובה
פלפל ומלח בזהירות
לערבב ולאפות ב-200מעלות כשעה
כשמשחים לכסות מעל בנייר אלומיניום כדי שלא תשרף.
לוקח זמן עד שמתייצבת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|