09/07/2010 16:31
EFF Posts: 6392
|
: 500 גרם בשר משובח טחון כפית ג'ינג'ר טרי מגורד 2 שיני שום כתושות 1 בצל קצוץ דק דק מעט פלפל חריף קצוץ קורט כמון 1/4 כפית הל כתוש 1/2 כפית זרעי כוסברה טחונה 3-4 כפות כוסברה טרייה קצוצה דק 1 ביצה מלח ופלפל לטעם ולמי שלא מקפיד על כשרות - 2 כפות יוגורט ניתן להחליף במים. אופן הכנה: לערבב היטב את כל החמרים, ליצור קציצות בגודל המבורגר(לא ללחוץ עליהן חזק כדי לא לפגוע באוריריותן) להניח במגש ולאחסן בקירור מינימום חצי שעה. להלהיט מחבת פסים - למרוח על הקציצות שמן בעזרת מברשת ולהניח על גבי המחבת. לצלות היטב משני הצדדים. אופציה נוספת - לחמם תנור ל-200 מעלות ,להניח את הקציצות במירווחים על נייר אפייה ולאפות כחצי שעה.
|