11/12/2010 18:28
EFF Posts: 6392
|
חבילה (200 גרם) אטריות ביצים בינוניות 1 ק"ג דלעת קלופהוחתוכה לקוביות 2 ביצים 200 גרם גבינת פטה 5%בקוביות בצל גדול כרישה קטנה כף חמאה פלפל שחור גרוס מלח לאחר טעימה מאחר והגבינה מלוחה אופן ההכנה קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות.מבשלים במים עם מעט מלח עד שהדלעת רכה. מסננים ומועכים במזלג. קוצצים את הבצלים ומזהיבים בכף שמן. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעלהאריזה ומסננים. מערבבים את כל החומרים, יוצקים לתבניתמשומנת בספריי ומקומחת מעט מעט ואופים בחום בינוני (180 מעלות) שעה, עד שנוצרתשכבת אטריות שחומה ופריכה מעל. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
|