10/12/2010 18:58
EFF Posts: 6392
|
1ק"ג קישואים,
בצל בינוני,
2 כפות שמן קנולה,
כפית פפריקה אדומה
3 ביצים קשות,
2 כפות מיונית לייט
כפית חרדל,
מלח, פלפל,
שמיר קצוץ.
אופן ההכנה:
מרסקים את הבצל והקישואים בפומפיה גסה. מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את הבצל, פפריקה אדומה,בוחשים עד שנעשה שקוף, שמים את הקישואים מכסים מאדים במשך 15 דקות - עד שהכל מקבל גוון שחום
ומקררים. מוסיפים ביצים קשות מרוסקות בפומפיה, מיונית ותבלינים.
|