09/12/2010 19:26
EFF Posts: 6392
|
1 כרובית ( ק"ג בערך),
2 כפות חומץ,
3 כפות שמן קנולה
כפית חרדל,
3 בצלים ירוקים,
1 כף פטרוזיליה קצוצה, מלח לפי הטעם.
אופן ההכנה:
הפרידי את הכרובית לפרחים קטנים, הסירי מכל פרח את הגבעול הקשה, השתמשי
בגבעולים למאכל אחר כגון מרק ירקות). תני את פרחי הכרובית בקערת סלט, קצצי את הבצלים הירוקים והוסיפי יחד עם הפטרוזיליה הקצוצה.
הכיני רוטב מהשמן, החומץ, החרדל והמלח, ערבבי היטב וצקי על הכרובית.
|