הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי - ההרצאה השבוע הייתה מ-א-ל-פ-ת !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/07/2010 20:25

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
Thumbs Upאמרו הכל אז שיהיה בהצלחה
ושתמיד יהיה בשליטתנו איך ולאן לקחת את המילים ושתמיד נבחר בחוכמה את הדרך הנכונה בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2010 10:59

שאפתנית
שאפתנית
תודה בנות יקרות על התמיכה Wiggle
אני נחושה להמשיך בדרכי ותודה לאל שאני מוקפת בהרבה אנשים טובים וחמים שמפרגנים ומחזקים את ידי. להסיר התנגדויות ולהדוף דברי הבל זאת הדרך הכי טובה ובדרך זו אמשיך לצעוד
שאפתנית.

0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2010 10:30

רבקה
רבקה
שאפתנית חביבתי בוקר טוב,
מירי כל הזמן מלמדת אותנו להרחיק אנרגיות שליליות ולהתקרב אך ורק לאנרגיות חיוביות.
אני מבינה שהיא עובדת איתך ואת צריכה להיות איתה כל יום אז התעלמי ודני כתבה נכון חייכי כל הזמן כי בשבילנו ובשביל עצמך את נהדרת ועידוד ופרגון זאת מילת מפתח ואין דבר כזה ש- 16 קילו לא רואים אז כמו בשפת הילדים "שתלך לחפש את החברים שלה "
המשיכי כ ואת בדרך האמיתית והנכונהApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2010 10:20

dany
dany
שאפתניתsmile
זו הדרך!!!
למדתי עוד דבר שעם חיוך את מנטרלת את כל מי שעומד מולך!!
אי אפשר להרגיז אותך אם את מחייכת...
הכח בידנו להחליט אם היום יהיה נהדר בישבילנו
או ניתן למישהו אחר להרוס לנו אותה.....
אז ברור שלא ניתן לאף אחד להרוס לנו את מה שאנחנו בונות במו ידינו ובעמל רב!!
הצלחה בהמשך
דני
שאפתנית כתב:
בוקר טוב בנות,
עם כוס הקפה של הבוקר Drink ישבתי לצפות בהרצאה של מירי שהגיעה, כרגיל, בדיוק בזמן.
לאחר ירידה יפה במשקל (וכמובן שיש עוד הרבה מה להוריד), אני מקבלת הרבה מחמאות מהסביבה אבל יש לי בחורה בעבודה (שמציגה את עצמה כ"חברה" שלי בשיא חוצפתה, כי בעיני היא לא נחשבת כזו) שכל הזמן מסתכלת על המשקל שלי אבל שלא כמו כולם היא לא מחמיאה, היא כל הזמן אומרת לי עלית במשקל?? או שהיא מרכלת עם אחרים "לא רואים שהיא רזתה". כשהיתי שומעת את ההערות שלה היתי מתעצבנת והכריזה היתה עולה לראש. גם בפעם האחרונה ששמעתי שהיא מדברת על המשקל שלי מאוד מאוד כעסתי אבל אחר כך הגעתי למסקנה שלא צריך להתייחס לאנשים שמונעים מבורות וקנאה כי הרי אם היא לא היתה מקנאה בי במי שאני היא לא היתה מתנהגת ככה. מיותר לצין שהיא רזה אבל כמובן לא מושלמת כי אף אחד לא מושלם. אבל אני לא מתכוונת לרדת לרמה שלה. אני מתכוונת להמשיך בקו החיובי וההרצאה של מירי אכן חיזקה אותי להמשיך כך. לא להתייחס לאנשים כאלה. אני לא צריכה להוכיח לה דבר. אני גאה בעצמי ובתוצאות וכן אני עושה בדיוק מה שמירי אמרה, אחרי 16 קילו שהורדתי קניתי לי זוגות מכנסיים חדשים וההרגשה נהדרת. אני אמשיך בדרכי ואתעלם ממפגעי הסביבה.
שיהיה לכולכם שבוע טוב והרבה הצלחה. שאפתניתWiggle
0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2010 07:43

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב בנות,
עם כוס הקפה של הבוקר Drink ישבתי לצפות בהרצאה של מירי שהגיעה, כרגיל, בדיוק בזמן.
לאחר ירידה יפה במשקל (וכמובן שיש עוד הרבה מה להוריד), אני מקבלת הרבה מחמאות מהסביבה אבל יש לי בחורה בעבודה (שמציגה את עצמה כ"חברה" שלי בשיא חוצפתה, כי בעיני היא לא נחשבת כזו) שכל הזמן מסתכלת על המשקל שלי אבל שלא כמו כולם היא לא מחמיאה, היא כל הזמן אומרת לי עלית במשקל?? או שהיא מרכלת עם אחרים "לא רואים שהיא רזתה". כשהיתי שומעת את ההערות שלה היתי מתעצבנת והכריזה היתה עולה לראש. גם בפעם האחרונה ששמעתי שהיא מדברת על המשקל שלי מאוד מאוד כעסתי אבל אחר כך הגעתי למסקנה שלא צריך להתייחס לאנשים שמונעים מבורות וקנאה כי הרי אם היא לא היתה מקנאה בי במי שאני היא לא היתה מתנהגת ככה. מיותר לצין שהיא רזה אבל כמובן לא מושלמת כי אף אחד לא מושלם. אבל אני לא מתכוונת לרדת לרמה שלה. אני מתכוונת להמשיך בקו החיובי וההרצאה של מירי אכן חיזקה אותי להמשיך כך. לא להתייחס לאנשים כאלה. אני לא צריכה להוכיח לה דבר. אני גאה בעצמי ובתוצאות וכן אני עושה בדיוק מה שמירי אמרה, אחרי 16 קילו שהורדתי קניתי לי זוגות מכנסיים חדשים וההרגשה נהדרת. אני אמשיך בדרכי ואתעלם ממפגעי הסביבה.
שיהיה לכולכם שבוע טוב והרבה הצלחה. שאפתניתWiggle
+1 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2010 05:49

dany
dany
אני לקחתי ממש ברצינות את מה שמירי אמרה אני צריכה לדעת מה אני שווה ואז לומר לאעצמי את המילה הנכונה.... ולא להתכנס כשבלול שמישהו זורק איזו הערה צינית או מעצבנת.... והוא בכלל אותו רגע כבר שכח ואני הולכת עם פצע בלב.....
זאת תובנה שכבר רכשתי משכבר הימים אך ההרצאה של מירי העלתה את זה על פני השטח וחידדה את זה!!!!!i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2010 21:23

אשירה
אשירה
אכן, אין כמו מלה טובה שמרוממת אותנו ולהפך.

הרגישות שלנו היא כה רבה שלפעמים אני מרגישה כמו סייסמוגרף שמגיב לכל תנודה.

בוקר שמתחיל עם איזו אמירה עוקצנית יכול להשפיע לרעה על כל היום וזה בכל תחום ולאו דווקא בענייני משקל.

כדאי להרחיק מאתנו אנשים שעושים לנו את זה ואם אי אפשר להרחיק ממש, לפחות לנסות להרחיק את השפעתם.

אכן, מירי, הרצאה מאלפת.

--
אשירה
10/07/2010 07:58

דפי
דפי
למירי היקרה Applause
אכן כמו תמיד הרצאה מדהימה עם תובנות עמוקות. רק יום לפני שצפיתי בהרצאה נתקלתי בכוחה של מילה. "זכיתי " בהערה בוטה, משפילה שמסוגלת לרסק אותי לחלוטין. אבל החלטתי לקחת את העוצמה ההרסנית לכיוון אחר .לא לוותר . להוכיח לעצמי ולאחרים שאני מסוגלת לשנות . כי יש לי את מירי ואת כל חברי הפורום.
תודה לכולם דפי.
edited by דפי on 7/10/2010
10/07/2010 06:12

dany
dany
כוחה של מילה הוא כה חזק לעיתים הולכים עם מילה מסויימת שנים והיא עדיין מהדהדת בראש......
זו הרצאה מאד חזקה ומאד מאד מהחיים.... אני חושבת שהפעם אנצל את כך שאני מנויה באינטרנט ואוכל לשמוע את ההרצאה יותר מפעם אחת...
תודה מירי..
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
09/07/2010 16:49

miribelkin
miribelkin
Administrator
קיאני יקרה תודה רבה. אני מאד שמחה שההרצאות משפיעות.כי הן סיפור חיי וחיינו השמנמודים שהולכים ונהיים יותר רזים. איזה כף.שבת טובה ונעימה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
09/07/2010 15:31

קיאני
קיאני
פשוט מדהימה , כמה כוח זה נותן .
שתהייה לכולם שבת נפלאה עם שליטה .
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי - ההרצאה השבוע הייתה מ-א-ל-פ-ת !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!