08/12/2010 18:40
EFF Posts: 6392
|
רכיבים:
1 חבילה ברוקולי גדולה מוקפא
1 קופסא ריקוטה"גד" (600 מ"ג סידן ל-100 גרם!)
2 ביצים
1 כף אבקת מרק בצל
או - בצל ו-2 שיני שום מאודים בכף חמאה+ אורגנו(עדיף על אבקת מרק!!!!!)
חופן שבבי שקדים(30 גרם)לפיזור מלמעלה
פלפל, מלח
אופן הכנה:
חולטים את הברקולי מספר דקות במים רותחים וקוצצים.
מערבבים עם שארהחמרים, מניחים בתבנית משומנת
(המלצה: בספריי בטעם חמאה של PAM)
אופים כחצי שעה בחום בינוני.
|