11/07/2010 19:57
בלונדה.... Posts: 3603
|
סמויה יקרה מאחלת לך את כל ההצלחה ויחד עם זאת אני מתחייבת יחד איתך.... עד החגים רזים יותר... המשך שבוע נפלא עם המון אהבה ובהצלחה בשקילה.... נשיקות בנות יקרות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2010 19:52
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן זה יתרון נחמד האפשרות לשמוע את מירי שוב ושוב אז נצלו זאת לטובתכן בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2010 06:22
dany Posts: 19819
|
מסכימה עם כל מילה 1818 יקרה זה המקום וזה הבית וצריך לנצל את כך הוא קיים למטרה זו!!!! 1818 כתב:
סמויה יקרה, לא רק הצהרת על כוונות, אלא הן כתובות, ויש משמעות לכתיבה... ואני בטוחה שתצליחי, ספרי איך עבר עלייך היום, וזה המקום לשפוך הכל לספר את הכל את ההצלחות ואת הקשיים ברגעי קושי כנסי לפורום.. הפורום מציל.... הקריאה, השיתוף... שיהיה בהצלחה, ואת במקום המתאים,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2010 06:21
|
סמויה יקרה יש לנו את הפריבילגיה לשמוע את מירי כל השבוע ול"טחון" את המוח מה שאין לי שאינו מנוי באינטרנט ... צריך לנצל את זה עד תום ואני הולכת לעשות זאת.... פשוט אלמנט שלא ניצלתי עד עתה ואני חושבת שהוא עשוי לעזור לנו שבעתיים אז בואי ננצל אותו!!! קרולין כתב:
סמויה יקרה. תעשי כל מה שיעזור לך להצליח! תשמעי את מירי שלנו שוב ושוב. תתחייבי לעצמך ותחליטי מהראש שזה מה שאת מאד מאד רוצה ל ר ז ו ת 3 קילו עד החג, זה ריאלי, זה אפשרי ואת יכולה! לכי על זה ! כולנו כאן תמיד בשבילך! ב ה צ ל ח ה ר ב ה ! קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 23:46
1818 Posts: 72
|
סמויה יקרה, לא רק הצהרת על כוונות, אלא הן כתובות, ויש משמעות לכתיבה... ואני בטוחה שתצליחי,
ספרי איך עבר עלייך היום,
וזה המקום לשפוך הכל לספר את הכל את ההצלחות ואת הקשיים ברגעי קושי כנסי לפורום.. הפורום מציל.... הקריאה, השיתוף...
שיהיה בהצלחה, ואת במקום המתאים,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 23:15
נחושה Posts: 6982
|
סמויה יקרה, אני מציעה לך לחזור לשלוש ארוחות מסודרות ביניים רק מים קרים או מסטיק או גם וגם כמובן שבלי מתוקים ובלי פחממות מחמש. מאמינה שתשנני את זה תתעסקי פחות בכמויות ובמה את הולכת לאכול. המון בהצלחה ותעדכני אותנו באופן שוטף, אלא אם המחשב נמצא במטבח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 22:37
קרולין Posts: 6651
|
סמויה יקרה. תעשי כל מה שיעזור לך להצליח!
תשמעי את מירי שלנו שוב ושוב.
תתחייבי לעצמך ותחליטי מהראש שזה מה שאת מאד מאד רוצה ל ר ז ו ת 3 קילו עד החג, זה ריאלי, זה אפשרי ואת יכולה!
לכי על זה ! כולנו כאן תמיד בשבילך!
ב ה צ ל ח ה ר ב ה !
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 20:30
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סמויה חמודה כולנו איתך אז קדימה את יכולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 10:01
ענת Posts: 3849
|
בהצלחה לסמויה,את יכולה והוכחת זאת כולנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 09:46
|
סמויה יקרה שלי שמחה על ההצהרה שלך יודעת שתעמדי בה כפי שהיית עד לאחרונה תמשיכי להיכנס לפורום ואולי כדאי להקשיב להרצאה של מירי יום יום כי היא באמת גדולה. שבת שלום ושתעבור בקלילות זכריאם החלטת אין מי שישבור לך את ההחלטה אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 08:53
כל בוקר אני מחליטה לחזור למוטב אך לא מצליחה ולכן אני מנסה להצהיר כאן , בפניכם, את כוונותי ולנסות ולעמוד בהם ולהצליחחחחחחחחחחחחח
בשלושת החודשים האחרונים עליתי שלושה קילו ועד הראשון בספטמבר אני רוצה להוריד אותם למרות שהיום יום שישי אני מצהירה שמהיום אני חוזרת להליכות יום יומיות ולשמירה על התפריט
מוכרחה להצליח לא רוצה להרוס את ההשגים שלי ויודעת שתתנו לי כוחות להצליח שמעתי עכשיו את ההרצאה המופלאה של מירי , הפנמתי ואולי כדאי לי לשמוע אותה יום יום ובכל בוקר להפנים מחדש מוכרחה לחזור לדרך המלך שתהייה שבת שלום לכולנו ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|