10/07/2010 12:34
פו הדב Posts: 114
|
איזה טעים!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 14:44
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-400 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 00:03
EFF Posts: 6392
|
3-4 קישואים עם הקליפה 1 בצל גדול קצוץ דק 1 כף שמן קנולה 2 ביצים קשות כפית תבלין לסטייק מלח ופלפל שחור (הרבה פלפל!!) מאדים את הבצל בשמן, ומוסיפים לאחר שמתחיל בהשחמה כל פעם 1/4 כפית מים כדי שהבצל יספוג וישחים מאוד. לאחר שהבצל ממש חום מוסיפים את הקישואים חתוכים לקוביות קטנטנות (אפשר גם לגרד במגרדת גסה) ממשיכים לערבב עד שהקישואים מתחילים להתרכך מאוד אפילו להתפורר. מוסיפים את התבלין לסטייק. מורידים מהאש ומצננים. מגרדים פנימה את הביצים הקשות במגרדת דקה.(המוארכת כמו גירוד גזר) מתבלים במלח ופלפל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|