05/12/2010 11:39
EFF Posts: 6392
|
4 בטטות בינוניות בפרוסות 200 גרם חתיכות דלעת בקוביות גדולות 200 גבינת פטה עיזים 5% 2 ביצים בינוניות 2 כפות קמח מלא 1 בצל לבן חתוך לרצועות כף שמן זית 1.5 כפית מלח 1 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
1.להרתיח את הבטטה והדלעת במים עד שכמעט רכים. 2. לאדות את הבצל בשמן זית עד להשחמה. 3. לטרוף את הביצים, להוסיף פטה (מפוררת או מגוררת) ואת הקמח ולערבב. 4. למעוך את הבטטה והדלעת ולהוסיף תבלינים ואת הבצל השחום. 5. כשהמחית מתקררת להוסיף את תערובת הביצים והפטה ולערבב היטב 6. לשים בתבנית משומנת ומקומחת. 7. להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות לשעה
|