03/12/2010 18:50
EFF Posts: 6392
|
מצרכים:
חבילת תרד טרי בערך עד 1/2 ק"ג
1 כף שמן קנולה
בצל גדול קצוץ
1/3 כוס פתיתי גבינה בולגרית או פטה 5%
2 כפות קמח מצות
2 ביצים
כף אבקת מרק בטעם פטריות
מלח ופלפל לטעם.
אופן ההכנה:
להרתיח את עלי התרד לאחר שטיפה יסודית ולסנן.
לערבב עם שאר החמרים ומכאן 2 אפשרויות:
א. ליצור לביבות, להניח על נייר אפייה שנמשח במברשת עם מעט שמן
או להכניס לתבניות מאפינס.
לאפות בתנור עד שמשחים מעט.
|