29/11/2010 22:18
EFF Posts: 6392
|
סיר שניתן לאפות בו. - מכוסה.
1. בצל קצוץ
2 כפות שמן זית (אחת לטיגון הבצל - השנייה על הירקות)
2 תפוחי אדמה
1 בטטה
2 גזרים
גבעולי סלרי קצוצים
כרישה
1 בצל בטבעות
1 שורש פטרוזיליה
2 כוסות מרק בצל (1 כף אבקה..)
עלעלי טימין
4 שיני שום
מלח,פלפל
לטגן במחבת בצל קצוץ עד הזהבה ,להעביר את הבצל והשמן לקדירת החרס
לסדר בקדירה תפוחי אדמה ,בטטות ,גזרים ,בצלים .גבעולי סלרי קצוצים ,כרישה ושורש פטרוזיליה.
תיבול : מלח ,פלפל ,פפריקה , שמן זית 2 כוסות מרק בצל ,עלי סלרי ,4 שיני שום ועלי טימין .
לאפות בקדירת חרס או בסיר שניתן לאפות בו מכוסה - למשך 5 שעות ב 180 מעלות
חגיגה של טעמים ותודה למוטי
|