26/11/2010 18:10
EFF Posts: 6392
|
2 סלקים בינוניים מקולפים (אפשר 3 קטנים)
1 תפוח עץ ירוק (או זהוב, או משולב, אם הכמות גדולה יותר)
חופן קטן אגוזי פקאן קצוצים (30 גרם)
מעט כוסברה קצוצה (הכוסברה מוצלחת כי היא שוברת את החמוץ -מתוק ומוסיפה עניין, אך החלפתי פעם בטרגון ועדיין היה בסדר)
1 לימון סחוט
1 כפית סוכר - ממתיק השווה לו במתיקות
קורט מלח
מגרדים את הסלק והתפוחים (אני משתמשת בדיסקית "ג'וליאן" של מעבד המזון (חיתוך כמו לסלט סיני של מלפפונים, צנון וגזר)), מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. יכול להשאר במקרר אפילו יותר משבוע.
|