|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/07/2010 20:13
dany Posts: 19819
|
בקיצור את פשוט דוגמא לכולנו איך אפשר להוציא מלימון לימונדה ואיך להפוך מצב רגשי קשה שיכול להפיל לסולם בו עלית עד לדרגה העליונה בכבוד רב אני אחרי יום מאד מתיש אז לא הרבה בכתיבה.... אך אני מורידה בפניך את הכובע ומקווה שתזכרי יום זה לתמיד כסמל לחוזקך וליכולתך. אוהבת דני נחושה כתב:
בקיצור מחוננתתתתתתתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2010 09:30
נחושה Posts: 6982
|
בקיצור מחוננתתתתתתתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2010 09:03
1818 Posts: 72
|
מיכל את אלופה, וסליחה על השאלה, תואר שני למה? גיבושון שכזה... מסקרן מאד לאיזו מטרה....
ובאמת כל הכבוד, שיחקת אותה היית את עצמך, כמו שמירי ידעה מראש... שמת את כולם בכיס הקטן, חכמה אינטלגנטית
ואין לזה שום קשר לשמנמודה
ובסופו של דבר רק הוכחת לי ולכולם (חוץ מלמירי כמובן) שזה בראש שלנו, ויש בנו יותר משומנים... אז צריך יותר להיות פתוחים ולהיות אנחנו עצמנו.
ובעניין האוכל - אם זה לא נקרא שליטה....אז מה כן? עמידה בארוחות פחמימיות.. ובערב אכלת קצת יותר אבל לא הכל על טהרת הפחמימות
את פשוט אלופה!!!
שיהיה לך בהצלחה המשך יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2010 08:53
אסתי ברוך Posts: 1317
|
נהדרת יום נפלא לך
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2010 08:48
מיכל שרון Posts: 1318
|
אתן יודעות איך יצאתי מהבית נכון? אז כמו שיצאתי מרוב הפחדים והמתחים והלחץ והחששות כמו סתומה ממש ירדתי לאיילון דרום... ממש נכה מוחית, איך קיסריה זה בדרום הא? טוב, כבר התחיל גרוע חשבתי עד שהצלחתי להסתובב ולנסוע נכון. טוב באיחור קל הגעתי לקיסריה ולמפגש הראשון עם קבוצת האנשים שתלווה אותי בלימודים בשנה וחצי הקרובות.. 25 איש מתוכם 7 בחורות (כולל אותי). כמובן שמתוך השבע 4 כוסיות על שאין דברים כאלה והן גם יפות וחמודות וחכמות. אחת היא כבר אמא שנראית מעולה לקראת גיל 40 ואחרי 3 ילדים ועוד בחורה בערך בגילי שמנמודה גם היא, אבל לה יש אקסטרה סנמטימטרים אז בגובה הזה גם השמנמדות נראית יותר טוב. טוב, החלטתי להתמקד בבחורים ושככה יהיה יותר טוב... ואכן התחלתי לאט לאט ובביישנות לקשקש עם כמה מהם ולהציג את עצמי אבל עדיין המבוכה היתה רבה וגדולה ולא ממש השתחררתי.
אחרי התכנסות הבוקר התחלנו בכל מיני משחקי הכרות ששברו קצת את הקרח ואז עברנו למשימות בקבוצות שממש פתחו את המחסומים, היו נגיעות וצחוקים וקרבה והרגשה ממש טובה שבאמת יש פה חבורה של אנשים שכולם עם ראש על הכתפיים, כולם מוכשרים בטירוף, לכל אחד עבודה יותר מעניינת ומהתרשמות ראשונית היה נראה שנפלתי לא רע וגם כבר אחרי השלב הזה הצלחתי קצת להתבלט.. וכבר זכרו את השם שלי (אפילו שיש עוד מיכל והיא כמובן הכי כוסית מכל הבנות - מין גרסה מוקטנת של בר רפאלי - אבל מינוס הציצי שזה כמובן גרם לי להרגיש שיש בכל זאת קצת איזון ביקום) והרגשתי הרבה יותר טוב וכבר מי זכר שבבוקר הייתי כ"כ בלחץ?!
אחרי עוד הפסקה קלה נסענו לחוף דור להמשך הפעילות שם שוב חילקו אותנו לשתי קבוצות והתחרינו בבניית רפסודה לקבוצה והשטתה בים למציאת המטמון.. אפילו שכפות הידיים היו חבולות זה היה כל כך כיף!!! כי מאז התנועה לא כפתתי סנדות וכמובן שהרשמתי מאוד את הגברים בחבורה.. שזה לא מובן מאליו ליד המיכל השניה שהסתובבה בין כולם עם הביקיני הקטנטן שלה ופיזזה לה בחמידות על. לשמחתי חוץ מהמפזזת, כל שאר הבנות (כמו שדני אמרה) נקטו בגישה יותר שמרנית בעניין בגדי הים וכולן נכנסו למים עם בגדים אז לא הרגשתי שונה וכולן אמרו שנראה להן קצת TOO MUCH להיכרות ראשונית להגיע לשלב בגדי הים, אז כמובן ששמחתי איך שחזרנו לחוף מהמשימה בזמן שכולם עוד השתכשכו במים רצתי למלתחות לפני כולן להקלח והלחליף בגדים ושמחתי מאוד שעד שסיימתי להתלבש אף כוסית לא נראתה באופק.. כי מי מאיתנו אוהבת את סצינת המלתחות כשיש טוסיקים קטנים וחסרי בושה מתהלכים להם במגבות זעירות שבקושי מכסות לי רגל אחת?! אחרי המקלחות הגיע הזמן להכין לעצמנו ארוחת ערב בתנאי שטח ושוב הצלחתי להפגין את כישוריי והידע הצבור לי ממחנות וטיולים רבים בתנועה וזכיתי להרבה מחמאות. בשעה שבע בערב אחרי ארוחת מלכים על חוף הים מול השמש שהתחילה לרדת, כולם עוד ישבו בחברותא סביב השולחן על כריות כאלה, כמו שמאהל בדואי ממש והשיחה זרמה והיו צחוקים והרבה אווירה טובה ואני ממש שמחה שהלכתי ולא ויתרתי על החוויה כי היה לי יום מדהים והיה כיף שאין דברים כאלה ותודה לכל התומכות והמעודדות שהאמנתן בי
ועכשיו לסיום, ממש בקצרה על ההתמודדות עם האוכלים: על הבוקר כשהגעתי לשלב ההכרות חיכה לי מזנון עמוס בלחמים ולחמניות, קוראסונים ובורקסים, טס ירקות חתוכים ומיני גבינות. לקחתי לי צלחת עם שתי פרוסות לחם, 2 כפות גבינת זיתים וירקות חתוכים ואכלתי בישיבה ולאט, שתיתי עוד מים וזהו! בהפסקת "עשר" שלנו שוב חיכו בחוץ עוד קוראסונים וסלסלת פירות העונה ענקית - לקחתי לי תפוח ושתיתי עוד 2 כוסות מים וזהו! בהפסקת צהריים לפני הירידה לים חיכה המזנון של הבוקר + סנדביצ'ים מוכנים בלחמניות משגעות - לקחתי סנדביץ' חביתת ירק וירקות חתוכים וזהו! אחרי הרחצה בים ולפני שהתחילו ההכנות לארוחת הערב - שוב סלסלת הפירות ואבטיחים קרים - שמתי מסטיק בפה ושתיתי 2 כוסות מים והתחלתי לעבוד על ארוחת הערב! בארוחת הערב עצמה שהתחילה לקראת שש וחצי בערב כבר הייתי מורעבת, בכל זאת יום שלם בשמש והים והרפסודה והריצות וההכנות והעמידה על הרגליים רוב שעות היום כבר עשו את שלהן ולכן היה קצת פחות מוצלח אבל אין מה לעשות you can't win them all .. אכלתי 4 קבבים קטנים ושיפוד פרגיות, 3 סוגי סלטים שונים, טחינה, בטטה על האש וכף גדולה מהאורז המדהים שאני עצמי הכנתי (שהייתי חייבת לטעום אחרי כל המחמאות שקיבלתי עליו). לא שתיתי מהבירות, לא נגעתי בשתייה הקלה, כל היום המשכתי עם המים וכשהגיע שלב הקינוחים - אבטיחים ומלונים ועוגיות אוריאו לקחתי "סלייס" קטן של מלון שהיה נראה מתקתק וכתום ומזמין (הראשון שלי הקיץ) וישר רצתי לשים מסטיק בפה.
אז זה היה סיכום היום, הגעתי חולית ביותר הביתה ולכן התקלחתי ועפתי ישר למיטה ולכן לא עניתי עוד אתמול.
שוב תודה לכולכן מקסימות ויקרות שכמותכן ושיהיה לנו יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|